Jag ser det otydligt framför mig.. Du och jag på en populär, men inte sönderturistad grekisk ö, tillsammans med mina favoritsläktingar som vet allt om hur det är att resa – Idregänget

Vi hyr ett par rum – en våning eller så – på ett fint hotell, eller varför inte ett stort hus med många sovrum och ett gigantiskt kök? Vi turas om att laga mat, att handla, och att diska. Första dagen gör vi upp ett schema som alla tycker känns rättvist, men när dagarna går inser vi hur roligt vi har det tillsammans och därför slutar det oftast med att alla hjälps åt med allting… I huset ska det också finnas en stor altan, med skuggande växter. Där sitter vi tillsammans på kvällarna med varsin mousserande drink och ser på solnedgången över medelhavet.

På dagarna ska alla få göra precis som de vill. Vi är ändå mer än ett dussin människor, som alla har olika idéer om hur man bäst spenderar en semester. Ibland ger sig några av oss iväg på en utflykt, och kommer tillbaka alldeles begeistrade. Nästa dag är det någon annan som får en idé, och drar med sig oss på äventyr. Och resten av dagarna kommer vi bara kunna vara tillsammans på en strand, läsa en bok, bada och vila i värmen.

DSCN1483 DSCN1504När ska vi boka?!?

mvh, Lova

Annonser