Jag har haft världens sämsta handlings-upplevelse idag.

Det börjar med att jag försöker vara ”smidig” och tappar/välter tre plastflaskor på golvet inne på Systembolaget. Det blir blött och kladdigt på golvet och jag skäms. Därefter nekas mitt köp två gånger med mitt visakort. Lyckligtvis har jag pengar på icakortet, annars hade jag snällt fått lägga tillbaka det jag ville köpa…

Jag går direkt och tar ut ett kontoutdrag från banken och inser att jag låg 30:- kort för att ha kunnat handla på systemet. All den maten jag skulle köpt får också vänta tills jag löst mina finanser. Ringer till hyrestagaren, men dom förde över pengar till mig redan igår så det är dags att fundera på var dom har tagit vägen också.

Måste ändå handla lite, det som ska marineras behöver stå ett tag. Så jag ska köpa soya, vitlök och kött på Konsum. Vet inte vad jag ska välja i köttdisken. Välter ner fyra enkilosklumpar med kött på en liten tant som står bredvid och ska köpa köttfärs. Ursäkta igen!

Är tvungen att räkna på hur mycket jag har råd att köpa. Gör grova överslag för att vara säker på att slippa tänka på det i kassan sen. Yeah right. Två kronor tillgodo.

20130628_131827_20130628133146351Förlåt att jag typ river era affärer när jag blir på det humöret. Jag går inte tillbaka till stan idag. Det får min bättre hälft sköta…

mvh, Lova

Annonser