Sista skoldagen med dig idag. Oj så fort tiden har gått! Minns det som att det var igår, eller i alla fall förrförra veckan som vi sågs första gången… Du lovade att vi skulle trivas tillsammans, trots att din bästa lärare och förespråkare alldeles strax skulle gå på mammaledighet.

Nu blev det ju inte riktigt så.. Problemen har hopats, och det är mer än en gång jag har insett att jag avskyr dig.. Samtidigt som jag tycker så väldigt, väldigt synd om dig. Du var värd något bättre – precis som jag. Det som verkligen har saknats är kommunikation och åtminstone en gnutta respekt. Vem gör jag annars allt arbete för, om inte dig? Nej vet du vad, kursen i specialpedagogik. Du har verkligen bidragit till att göra den här hösten riktigt dålig, och jag är fortfarande förbannad. Så jävla omoget att du tar ut det på hela klassen, bara för att du mår dåligt och saknar din favoritlärare. Det gör vi med!

En sak måste jag dock ge dig lite cred för. Nästa kurs, Att Utforska Pedagogisk Verksamhet, känns som en barnlek i jämförelse. Det tycker inte de som gått de andra specialiseringarna, hihi ; )

 

mvh, Lova

Annonser